"VÂKIF İNSAN OLMAK" Seminerleri (3) - "Unutmadık Unutturmayacağız: Hocalı Katliamı"

Vâkıf insan olmak için gayret eden/etmek isteyen herkes için, Türk Gençlik Vakfı olarak Marmara Üniversitesi Türkiyât Araştırmaları Enstitüsü işbirliği ile bir seminer dizisi düzenliyoruz.

Seminer programımızın ilki, 6 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da, Türk Gençlik Vakfı Başkanı Dr. Osman SEZGİN’in takdim ettiği semineri ile başlamıştır.

Alanında uzman akademisyenlerin sunacağı diğer seminerler ise, yine her ayın ilk Cumartesi akşamı yapılacaktır. Beş aylık bir seminer programı olan “Türk Gençlik Vakfı Seminerleri”nin tamamına katılmış olan katılımcılar, Türk Gençlik Vakfı ile Marmara Üniversitesi Türkiyât Araştırmaları Enstitüsü arasında yapılan protokol kapsamında sertifika alabileceklerdir.

Mart ayı seminerimizde, Marmara Üniversitesi Türkiyât Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Okan YEŞİLOT, "Unutmadık Unutturmayacağız: Hocalı Katliamı" konusunu takdim edecektir.

Katılım Şartları :

1. Bütün seminerlere istikrarlı olarak eksiksiz katılım sağlanabilir. Bunun sonucunda sertifika alma hakkına sahip olunacaktır. İkinci seminerden itibaren katılım gösterenler seritifika alamayacaklardır. İlk seminerin tamamlanmasıyla birlikte sertifika programı sona ermiştir.

2. Kayıt yaptırmamış olan katılımcılar kontenjan yettiğince kabul edilecektir.

Ayrıca;

- Kayıt önceliği Türk Gençlik Vakfı ve Kalem Vakfı ilişiğindeki kişilerden sonra, kayıt tarihi ve saatine göre yapılacaktır. Mekân kapasitesi doğrultusunda kayıtlar kabul edilecektir.

- Seminer programı ücretsizdir.

Ayrıntılı bilgi:

Adres : Cumhuriyet Cad. Gökçesu Apt. No:161/1 Bağlarbaşı - Üsküdar / İSTANBUL

Telefon : +90 216 343 83 83 Faks : +90 216 391 30 53

E-Posta : info@turkgenclikvakfi.org.tr

facebook.com/turkgenclikv

twitter.com/turkgenclikv

instagram.com/turkgenclikv

VÂKIF İNSAN OLMAK SEMİNERLERİ - 3
"Unutmadık Unutturmayacağız: Hocalı Katliamı" Prof. Dr. Okan YEŞİLOT

SEMİNERİNE KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

Not: İlk seminere kayıt olurken, "seminerlerin tamamına katılacağını" belirten katılımcıların kayıtları yapılmış olup tekrar kayıt olmalarına gerek yoktur.

2018-tgvseminer3